Skip to main content

Gastenboek

Laat een bericht achter in het gastenboek

 
 
 
 
 
 
Fields marked with *are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
14 entries.
? wrote on September 3, 2023 at 5:49 pm
Laatst inval geweest, mega veel geld gevonden. Tevens keuken vreselijk smerig, wordt je echt ziek van. Voor mij geen Chinese palave, stelletje criminelen
Joepiejoepie wrote on August 6, 2023 at 2:42 pm
Mijn man ging eten afhalen. Hij werd afgesnauwd want hij moest maar wachten op zijn biertje terwijl hij dit besteld had bij het bestelde eten. Denk je thuis te komen om lekker te gaan eten.... Het vlees was beetje zurig, weinig smaak aan de bami voor veel te veel geld. Dus voor ons een no go voortaan.
Familie J. Ederveen wrote on August 2, 2023 at 3:52 pm
Dinsdag 1 augustus hebben wij met z'n vijven bij U gegeten, en het was weer uitstekend verzorgd en heerlijk, en fijn dat de drank er ook in de prijs zit! Met een prettig welkom. En plaatsen aan het raam. Wij komen vast nog een keer.
Anoniem wrote on March 25, 2023 at 2:53 pm
VERY BAD SERVICE!
Marij Oostrom wrote on December 25, 2022 at 11:44 am
Gisteravond bij jullie gegeten. Het eten was heerlijk en er was genoeg keuze. Jammer dat de manager zeer klantonvriendelijk was.We hadden 3 wk van te voren gereserveerd en specifiek gevraagd om een ronde tafel. Dit stond in de mail en die werd bevestigd. Bij aankomst bleek dat dat niet geregeld was en dat we beter op de site hadden moeten kijken. Verder waren we met een persoon minder die deze avond niet mee kon wegens ziekte. Dat hadden we eerder moeten melden werd er op een heel vervelende toon gezegd. Niet van ,wat jammer dat er iemand ziek is. Nogmaals, het eten was prima, maar voor de rest waren we zeer ontevreden en heeft de sfeer nogal verpest. Misschien kunnen jullie hier wat van leren.
Deborah wrote on October 23, 2022 at 10:57 am
Het eten is echt niet lekker. Nasi goreng is flauw. Er zit bijna niks in. Saté was bedorven. Ik moest overgeven. Een portie Tja Sue kost maar liefst 18 euro. Veels te duur voor zo'n slechte kwaliteit. Heel erg jammer! We waren erg teleurgesteld.
Ed de Jong wrote on October 16, 2022 at 9:36 am
Gisterenavond ben ik samen met het bestuur van de "Pluimvee- en Konijnenfokkers Vereniging Nieuwkoop en Omstreken" bij jullie wezen eten, perfecte ambiance en heerlijke maaltijden, goede verzorging en een unieke locatie, hier kom ik zeker nog een paar keer terug!!
Be.steenbergen wrote on October 4, 2022 at 12:26 pm
12 dagen geleden geweest bij jullie wegens te veel betaalde rekening er zou 55.75 euro terug gestoord worden waar blijft dat ik kom morgen langs om het op te halen.
Peter Hensen wrote on July 24, 2022 at 3:56 pm
Wij zijn in de buurt op vakantie en vonden dit restaurant. Heel lekker gegeten en gedronken. Alles perfect geregeld. Vanavond het eind van de vakantie hier vieren. Jammer dat het voor ons normaal te ver weg is anders kwamen we hier zeker vaker
test wrote on September 9, 2020 at 11:30 am
test
Hans wrote on January 19, 2020 at 10:45 pm
Het is een fantastisch concept de gasten kunnen alles zelf nemen wat zij willen. van allerlei verschillende gerechten geprobeerd en lekker vers allemaal. Wij hebben super lekker gegeten met ons gezelschap. Wij komen zeker weer terug.
Kap wrote on December 26, 2019 at 2:45 pm
Vanmorgen reservering gedaan worden net 2 uur van te voren gewoon afgebeld dus geen kerst diner ja dat na 19 uur met 3 kleine kinderen? Ze konden de site niet aanpassen? Echt slechtste smoes en service! Belachelijk en dan nog kort en kattig aan de telefoon doen! Echt belachelijk
Max wrote on November 23, 2019 at 4:17 pm
Vriendelijke ontvangst met uitleg over het buffet. Veel keus in allerlei Chinese specialiteiten en sushi. Heerlijke ter plekke klaargemaakte wok-en grillgerechten. Zeer uitgebreid allemaal. Lekkere wijnen om alles te completeren.
Xander wrote on October 14, 2019 at 2:18 pm
We hebben voor mijn verjaardag heerlijk gegeten bij Original Chinese Palace! Daarnaast was de bediening was zeer attent. Wij komen zeker nog een keer terug.

Burgemeester Bruins Slotsingel 20
(Zegersloot Noord)
2403 NC, Alphen aan den Rijn

+31 172 436655
info@theoriginalchinesepalace.nl